Veckans insikts & Änglabudskap v.43

Ditt eget unika uttryck

Änglarna vill den här veckan att du reflekterar över följande frågor:

Vad vill du bidra med till mänskligheten? Vilket avtryck vill du lämna efter dig?

Hur vill du att människor ska minnas dig? Hur ser ditt eget unika uttryck ut?

”Det finns en vitalitet, en livskraft, en energi, en rörelse som omvandlas genom dig till handling, och eftersom det för all tid framöver endast finns ett enda du så är detta uttryck unikt.

Blockerar du det, så kommer det aldrig att förmedlas på något annat sätt och det kommer att gå förlorat.

Världen kommer inte att få ta del av det. Det är inte upp till dig att avgöra vare sig hur bra eller hur värdefullt det är eller hur det är i jämförelse med andra uttryck.

Din uppgift är att behålla ditt uttryck klart och tydligt, att hålla kanalen öppen.

-Martha Graham


Veckans insikt & Änglabudskap V.42

Dags att sprida dina vingar

Känner du en längtan att få upptäcka dig själv, dina talanger och gåvor och komma vidare på din väg genom livet?

Vill du finna ett nytt jobb och en ny karriär, men vet inte hur?

Änglarna är här för att lugna dig och säga att:

Nya arbeten är på väg att skapas som ett resultat av de nya energierna som håller på att utvecklas här och nu på jorden.

Dessa nya arbeten kommer att reflektera våra gudomliga uppdrag som är mer inriktade på inre prestationer än yttre, och som kommer att uttrycka medvetandet hos de människor som bidragit med sina individuella resurser till allmänheten.

Dessa nya arbeten kommer att uttrycka en ny integrering av hjärna och hjärta.

Dessa nya arbeten kommer att skapas som individuella spegelbilder av våra unika talanger. När vi växer personligen så växer vi även in i mer ansvarsfulla arbetsområden.

Vi kommer inte att ”hitta” dessa nya arbeten, vi kommer att skapa dem.

Nya former av arbeten kommer att dyka upp som svar på de nya energierna som håller på att utvecklas här och nu på jorden.

Det kommer inte att vara våra pappersmeriter som är viktigast, utan vårt engagemang för ett högre syfte som betyder mest.

Från det utgångsläget öppnar sig nya dörrar.

Det änglarna undrar nu är om du är redo att öppna denna nya dörr?

Är du redo att sprida dina vingar till en ny inriktning i livet?


Veckans Insikt & Änglabudskap för v.41

VÄNTA INTE PÅ INSPIRATIONEN - SKAPA DEN

Änglarna vill den här veckan be dig om att inte sitta och vänta på att inspirationen ska komma till dig innan du kan börja med det du vill göra.

Änglarna vet att du har en jättebra idé och något som du gärna vill göra. Det är en bra idé! Änglarna vet också att du känner dig lite osäker på om det är rätt väg att gå eller inte.

Änglarna är här för att säga att det är klarhet som du egentligen söker. Den här typen utav klarhet kommer när du sätter i gång. Genom att du sätter i gång processen så frigörs energi som skapar klarhet. Den klarheten i sin tur ger dig inspirationen du söker. På så sätt kommer du att steg för steg bli visad vägen.

Änglarna vill också be dig om att inte sitta och vänta på att någon annan ska ta steget åt dig. Det kommer inte att hända. Då kommer du att fastna i ”väntandet”. Det här är något som du måste göra själv. Det här är ditt val, ditt beslut, din väg, ditt liv och din framgång. Inspirationen kommer, men du behöver börja först. Din framgång är redan säkrad av änglarna.

Du har ingenting att oroa dig över. Du är välsignad!

Om du vill kan du använda dig av änglabönen nedan:

”Mina kära änglar, Tack för att ni hjälper mig med det här beslutet. Ge mig tydlig vägledning så att jag kan förstå budskapet. Jag ser inte framtiden, men det gör ni. Jag vet inte vad som är bäst för alla, men det gör ni. Jag lägger all min tillit till er. Vägled mig på ett sätt som jag kan förstå och som tydligt pekar dit jag ska. Jag är villig att göra det som krävs. Tack för er tydlighet! Amen” Änglarna ger dig alltid ett svar på din bön Änglarna brukar svara på tre olika sätt.

Det kan vara att de säger:

1. JA!

2. Vänta lite. Ha tålamod!

3. Vi (änglarna/ Gud) har en bättre plan!

Kom ihåg att änglarna säger aldrig NEJ!

Du kan bäst höra änglarnas ”röst” (budskap) efter, eller i, meditation.

Prata med dem genom ditt hjärtas röst. Det behöver inte vara i ord.

Änglarna brukar säga att det finns en tid för:

• Bön.

• Görande, handling, "arbete".

• Överlämnande.

Just nu är vi inne i en tid av ”görande, handling, arbete” där vi kan använda bön och överlämnande som våra inre verktyg för att nå vårt mål.

Använd denna kraftfulla energi som finns här just nu i form av ”görande, handling, arbete” och du kommer utan nämnvärd ansträngning att nå dit du ska.

Med lycka och kärlek