Distans erbjudanden 


Rökelser och Beskydd en av varje 120kr

Jessicas Änglarökelse 40 ml med kristaller på korken. För brännig i kärl eller bara för att dofta på vid andligt arbete eller när man behöver komma till ro. Jessicas Änglarökelse Renar, skyddar, öppnar upp för starkare kommunikation. Bra vid andligt arbete. Lugnande.

 

Gudomlig vägledning rökelse 40 ml med kristaller på korken. Stärk din förbindelse med det gudomliga med hjälp av min Gudomliga Vägledning Rökelse. Den gudomliga vägledning rökelse är skapad av mig och innehåller Örter och olibanum hearts Denna rökelse är en vacker blandning av Bla Ängla rot, Ros, Sandelträ, Kamomill, Gråbo, Rölleka, Mynta, Maskros, bitar av ren Olibaum (Frankincense) harts mm. Det hjälper en att få kontakt med Gudinnans och Gudens gudomliga krafter, eller till en ande vägledning, för att få deras visdom och vägledning. Rökelsen är växtbaserad och när den blandas med kraftfulla harts, skapar en jordnära doft som frigörs när den bränns på en kol skiva. (Behövs väldigt lite) Denna örtblandning kan också användas som offergåva till det gudomliga.

 

Beskydd 20 ml med kristall i korke. Detta skyddade salt är bra att ha stå under sängen, på nattduksbordet eller bredvid dig vid andligt arbete, för beskydd,  det är gjord av bla Svart Salt, Himmalayasalt, Rosmarin mm .Starka skyddsenergier, förutom att ställa de under sängen så du använda detta till Strö utanför, runt ditt hus, för en energisk skyddande barriär runt hela din hem. Strö inne i ditt hem eller heliga utrymmen, på golvet, låt stå i minst 10 minuter, sedan sopa eller dammsuga upp. Energierna kommer att finnas kvar. Strö lite i små skålar och placera ut i hemmet i dolda utrymmen för att lägga till skydd och rengöring även till dessa rum. Stoppa i amulettpåsar, placera i bilen för skydd. Strö en nypa längs fönsterbrädor och dörröppningar för att skydda hemmet och dig själv.

 

Fantastiskt att bara ha flaskora stå bredvid sig när man jobbar med andlighet. 

Ej att förtära bränns under uppsikt!

Namn*
E-postadress*
Meddelande*

Rosekvarts slut

Pendel 120kr

När du arbetar med pendel så använder du ditt “högre jaget”

Jag rekommendera ofta pendeln som en första kontakt med energier om man inte har gjort något som bevisat sig medialt tidigare.

Jag använder mig av min pendel en hel del när jag vägleder mig själv bl a, men även när jag gör husrening, chakrabalansering och healing även bra till blockeringar.

När man jobbar med pendel så handlar det om att man jobbar med energier – sina egna energier – det egna högre jaget – som sedan styr “pendeln” och de svar man får.

För att man ska få så korrekta svar som möjligt, behöver man först finjustera en pendel innan man börjar använda den. Man ber då pendeln om ett “ja” och ett “nej” och “kanske” – dessa svar är då helt olika, “ja” svaret snurrar medsols och “nej” svaret snurrar motsols och “kanske” svaret pendlar oftast fram och tillbaka, som en pendel på en gammal Mora klocka.

Nu är det så att många upplever att ja och nej svaren är tvärtom och detta är helt normalt, det är individuellt, alla upplever vi olika – huvudsaken är att det känns rätt för dig. Att jobba med Pendel gör att du lättare kan tona in på din intuition, du vet snabbt svaren, kanske till och med innan pendeln svarat på din fråga.

Det är en häftig känsla att uppleva energin ifrån pendeln som går från din hand ut i din kropp.

En pendel skall man alltid rengöra innan man använder den första gången. För att frigöra den från eventuella energier och energiminnen. Detta för att den ska vara så ren som möjligt när du skall lägga dina energier i den och för att den ska jobba tillsammans med dig och dina energier. Man ska helst inte låta någon annan testa/ hålla i den pendel man själv har och arbetar med, för då blandas energierna. Om du låter någon testa din personliga pendel så är mitt råd att du snabbt efteråt renar pendeln Några exempel på vad man kan använda en pendel till. Kontakta ditt högre Jag. Kanalisering. Spådom. Samstämdhet i relationer. Valsituationer. Balansera chakran. Mäta aurans svaga punkter via foto/ bild Healing.

Utveckla din intuition. Hitta borttappade föremål. Pendla över kartor.

Rena rum och platser Finns i Ametist, Bergskristall och Rosenkvarts.


Erbjudande Änglabudskap/Vägledning 200kr

Änglabudskap och allmän änglavägledning från änglarna. Jag drar kort från änglarna med ett änglabudskap samt gör en allmän ängla läggning åt dig. Läggning med både Tarot och Orakelkort. Du får även distans healing och rening av hem från änglarna. Jag sänder ängla healing på distans skickar och fyller på dig med ljus och kärlek. Renar även ditt hem på distans från negativitet och fyller det med ljus och kärlek. Paket pris på Budskap, vägledning, healing och rening.


Erbjudande Chakrabalansering/Rensning 150kr

Chakrabalansering/Rensning på distans med kristallers hjälp När alla chakra är i balans, flödar energin fritt genom kroppen och vi mår bra. Om något eller flera chakra är i obalans kan det så småningom skapa ohälsa och visa sig fysiskt, mentalt eller emotionellt. Under chakrabalanseringen gör jag även en aurarensning, vilket betyder att jag rensar ditt energifält på negativ energi. Tecken på obalans kan vara Du känner dig ofta trött och utmattad. Du har svårt att prioritera. Du blir ofta känslomässigt överväldigad. Du har svårt att fokusera och koncentrera dig. Din självkänsla och självförtroende är lågt. Du känner ofta ängslan och ångest utan någon anledning. Ditt immunförsvar är lågt, trots att du annars har en hälsosam livsstil. Du känner dig aldrig riktigt utvilad Du känner dig ofta överväldigad. För mycket att göra och för lite tid. Du känner dig ur balans. Maila så bokar vi en tid Chakrabalansering/Rensning på distans Pris 150kr tar ca 45 min

Änglabudskap/Vägledning

300kr

Änglabudskap/Vägledning 300kr

Änglabudskap och allmän änglavägledning från änglarna. Jag drar kort från änglarna med ett änglabudskap samt gör en allmän ängla läggning åt dig. Läggning med både Tarot och Orakelkort. Du får även distans healing och rening av hem från änglarna. Jag sänder ängla healing på distans skickar och fyller på dig med ljus och kärlek. Renar även ditt hem på distans från negativitet och fyller det med ljus och kärlek. Paket pris på Budskap, vägledning, healing och rening.