Underbar flower agat i otrolig kvalite

Selenit och Aura Kristaller (maila vid intresse.)


Vägledning/önskan

Trekortsläggning och önskan.

Jag lägger en vägledning

och manifesterar din önskan.

Din Önskan ( spell ) gör jag i tre dagar under cermoni med änglar, kristaller, ljus och örter.

333kr

Önskeängel


Affirmation


Gjort underbart badsalt under fullmånen


 Välkommen till  min grupp på facebook

Budskap från änglarna

Där lägger jag kort mm

https://www.facebook.com/groups/1126672950720057


En kväll med kristaller och kort läggningar


Whitchesbottle

Änglaflaska (änglabeskydd) laddad med kristaller, örter, salt och selenitolja,   kraftladdad med min persoliga änglaälva som är målad och finns på bild på flaskan

Underbar flaska med härliga energier


Ljus Magi/Energiarbete

Det finns många namn men har samma syfte

Vill du ha starkare och tydligare vägledning så kan detta tips passa bra.

Ändra texten så den passar det du vill jobba med.

Till detta behövs 3 lila ljus, rökelse och kristall av ametist

Vägledning

Tänd första ljuset Säg :

Varje dag lyssnar jag till mitt högsta bästa

Tänd ljus 2 med ljus 1 Säg:

Varje dag hör jag min vägledning klart och tydligt

Tänd ljus 3 med ljus 2 Säg:

Varje dag får jag den hjälp jag behöver när jag ber om den

Strö lite rökelse över varje låga och säg

för mitt högsta bästa hör jag min vägledning när jag ber om den

Håll handflatorna över ljusen, blunda känn hur du kan höra/känna tydligare

känn hur det flödar

Blås ut

Tacka

Upprepa gärna denna tre dagar i rad


Ljus Magi/Energiarbete

Det finns många namn men har samma syfte

Nu när det är lite mörka och dystra tider så kan detta tips passa bra, hur du kan få hjälp med att känna glädje och lycka mm.

Ändra texten så den passar det du vill jobba med.

Till detta behövs 

 3 rosa ljus, änglarökelse och kristall av rosenkvarts

Harmoni/balans

Tänd första ljuset

Säg : Varje dag står jag emot allt som inte gynnar mig.

Tänd ljus 2 med ljus 1

Säg: Varje dag är jag i harmoni och balans

Tänd ljus 3 med ljus 2

Säg: Varje dag är en bra dag

Strö lite änglarökelse över varje låga och säg varje dag mår jag bra

Håll handflatorna över ljusen, blunda känn hur du blir glad och lycklig

Känn hur du fylls med glädje

Blås ut

Tacka

Upprepa gärna denna tre dagar i rad

 


Ljus Magi/Energiarbete

Det finns många namn men har samma syfte

Nu när det är sjukdomstider så kan detta tips passa bra, hur du ka få hjälp med en förkylig, huvudvärk, nedstämdhet mm.

Ändra texten så den passar det du ska jobba med.

Till detta behövs tre vita ljus och salt

Tänd första ljuset

Säg : Varje dag kallar jag ny styrka till mig

Tänd ljus 2 med ljus 1

Säg: Varje dag har jag mer styrka

Tänd ljus 3 med ljus 2

Säg: Varje dag mår jag bättre

Strö lite salt över varje låga och säg rena mig så jag får bättre återhämtning

Håll handflatorna över ljusen, blunda känn hur du blir starkare och friskare

Känn hur sjukdomen lämnar och inte återvänder

Blås ut

Tacka

Upprepa gärna denna tre dagar i rad


Energiarbete att jobba med ljus,färger,attraktionslagen och kristaller  är väldigt  kraftfullt.

Jag kommer i helgen lägga ut tre olika energiarbeten. En för välmående/hälsa, en för harmoni/balans och en för tydligare vägledning/kommunikation. 

 

3 för 120kr ( En av varje )

Jessicas Änglarökelse 40ml med Kristaller på korkarna. För brännig i kärl eller bara för att dofta på vid andligt arbete eller när man behöver komma till ro. Jessicas Änglarökelse Renar, skyddar, öppnar upp för starkare kommunikation. Bra vid andligt arbete. Lugnande. 

 

Gudomlig vägledning rökelse 40ml med Kristaller på korkarna . Stärk din förbindelse med det gudomliga med hjälp av min Gudomliga Vägledning Rökelse. Den gudomliga vägledning rökelse är skapad av mig och innehåller Örter och olibanum hearts Denna rökelse är en vacker blandning av Bla Ängla rot, Ros, Sandelträ, Kamomill, Gråbo, Rölleka, Mynta, Maskros, bitar av ren Olibaum (Frankincense) harts mm. Det hjälper en att få kontakt med Gudinnans och Gudens gudomliga krafter, eller till en ande vägledning, för att få deras visdom och vägledning. Rökelsen är växtbaserad och när den blandas med kraftfulla harts, skapar en jordnära doft som frigörs när den bränns på en kol skiva. (Behövs väldigt lite) Denna örtblandning kan också användas som offergåva till det gudomliga.

 

Beskydd 20ml med kristall i korken. Detta skyddade salt är bra att ha stå under sängen, på nattduksbordet eller bredvid dig vid andligt arbete, för beskydd, det är gjord av bla Svart Salt, Himmalayasalt, Rosmarin mm .Starka skyddsenergier, förutom att ställa de under sängen så du använda detta till Strö utanför, runt ditt hus, för en energisk skyddande barriär runt hela din hem. Strö inne i ditt hem eller heliga utrymmen, på golvet, låt stå i minst 10 minuter, sedan sopa eller dammsuga upp. Energierna kommer att finnas kvar. Strö lite i små skålar och placera ut i hemmet i dolda utrymmen för att lägga till skydd och rengöring även till dessa rum. Stoppa i amulettpåsar, placera i bilen för skydd. Strö en nypa längs fönsterbrädor och dörröppningar för att skydda hemmet och dig själv.

 

Fantastiskt att bara ha flaskora stå bredvid sig när man jobbar med andlighet.

Ej att förtära bränns under uppsikt!


Distans erbjudanden
Budskap från änglarna

Besök gärna min sida på Facebook https://www.facebook.com/groups/1126672950720057


Jessicas Änglarökelse

Änglarökelse

För brännig i kärl eller bara för att dofta på vid andligt arbete eller när man behöver komma till ro.

Jessicas Änglarökelse

Renar, skyddar, öppnar upp för starkare kommunikation. Bra vid andligt arbete. Lugnande.

Egna produkter

Ängla rökelse

Jessicas Ängla rökelse Innehåller fyra fantastiska örter varav ärkeänglarnas rot, kan brännas i rökelsekärl men är underbar att bara dofta på, lukta på det när du ska utföra andligt arbete eller innan meditation, fantastiskt att ha stå bredvid sängen för lugnade och rogivande effekt. För bättre och tydligare kontakt med änglarna, rogivande, vilket gör ditt andliga arbete lättare.

Gudomlig vägledning rökelse

Stärk din förbindelse med det gudomliga med hjälp av min Gudomliga Vägledning Rökelse.Den gudomliga vägledning rökelse är skapad av mig och innehåller Örter och olibanum hearts Denna rökelse är en vacker blandning av Bla Ängla rot, Ros, Sandelträ, Kamomill, Gråbo, Rölleka, Mynta, Maskros, bitar av ren Olibaum (Frankincense) harts mm. Det hjälper en att få kontakt med Gudinnans och Gudens gudomliga krafter, eller till en ande vägledning, för att få deras visdom och vägledning. Rökelsen är växtbaserad och när den blandas med kraftfulla harts, skapar en jordnära doft som frigörs när den bränns på en kol skiva. (Behövs väldigt lite)  Denna örtblandning kan också användas som offergåva till det gudomliga.

Beskydd

Detta skyddade salt är bra att ha stå under sängen för beskydd  det är gjord av bla Svart Salt, Himmalayasalt,, Devil's Claw Root, Rosmarin mm .Starka skyddsenergier, förutom att ställa de under sängen så du använda detta till Strö utanför, runt ditt hus, för en energisk skyddande barriär runt hela din hem. Strö inne i  ditt hem eller heliga utrymmen, på golvet, låt stå i minst 10 minuter, sedan sopa eller dammsuga upp. Energierna kommer att finnas kvar. Strö lite i små skålar och placera ut i  hemmet i dolda utrymmen för att lägga till skydd och rengöring även till dessa rum. Stoppa i amulettpåsar,  placera i bilen för skydd. Strö en nypa längs fönsterbrädor och dörröppningar för att skydda hemmet och dig själv.

Fotbad/skrubb

Fotbad och fotskrubb fyller kroppen med magnesium, avslappade för muskler och leder, lindrar smärta i fötter, drar ur överflödig vätska, mjukar upp förhårdnader.


Kristaller och deras fantastiska energier

Jag kommer börja lägga in lite kristaller och förklara deras energier. Att jobba med kristaller är fantastiskt och jag är noga med att välja kristaller av hög kvalité. Lemurian, Petaliten, Lepidoliten, Super seven, Kunzit, svart månsten och rosa opal är nu utlagda. Är det någon kristall du är intresserad av eller undrar mer över så maila mig.

Rosa opal

Ädelstenar för Moder Jord "Love Energi"

Världen behöver alltid få lite mer kärlek, särskilt just nu,

skicka kärlek ut till Moder Jord och ha kontakt med hela mänskligheten på ett meningsfullt sätt är viktigare än någonsin.

Kristaller i allmänhet, är ett utmärkt sätt att ge till jorden eftersom de kommer från den. Men dessa kristaller kommer man  att förbättra denna anslutning och skicka kärleksfull energi över hela världen.

Rosa Opal

Denna rosa skönhet genljuder med hjärtchakrat, vilket gör det till en vacker sten för att förstärka din egenkärlek och kärlek till andra och jorden. Rosa Opal sägs hjälpa till att läka hjärtat, och opaler övergripande är förknippade med världen av drömmar och tidigare liv. Under denna turbulenta tid, om du känner det som gamla sår från detta liv fortsätter att komma upp, då kan hitta Pink Opal vara en stödjande sten. Välj det om du vill släppa tidigare trauma, nuvarande spänningar, eller stress från ditt hjärta centrum.

Selenit

Selenite är en lugn sten som ingjuter djup frid, vilket gör den bra för meditation. Snabb och effektiv på rensning auran, rensar överbelastade energier och negativitet från de fysiska eteriska kroppen.

Selenit är en genomskinlig till vit färgad sten, starkt ansluten till kronchakrat. Det är en fredlig sten, lugnar känslor, bidrar till att ge insikt och klarhet i tanken och är underbart för andligt arbete.

Denna sten är användbar som en kristallstav för att rengöra dig själv, föremål, eller andra kristaller.

Selenit är en universalsten med en stark energisk vibration som är renande,skyddande och förstärkande.

Selenite förkroppsligar en hög vibration av energi som arbetar för att hjälpa dig att få ner ljus  från de högre rikena i den fysiska kroppen, för att skapa en personlig omvandling.

De vita eller transparenta kristallerna har en stark vibration som kan öppna kronchakrat och själsstjärnans chakra.

Detta kommer att hjälpa dig att kontakta det gudomliga sinnet och att komma åt den högre sfären.

Selenit är som kristalliserat ljus från de Gudomliga och änglalika världarna. Det är en sten av klarhet som ständigt utstrålar gudomligt ljus, och faktiskt absorberar giftiga och negativ energi och förvandlar den tillbaka till ljus.

Av denna anledning är selenit självrensande, och är bra att använda för att rengöra och ladda dina andra kristaller, bistå din egen helande och uppstigning process, eller att skapa en hög vibrations och fridfull atmosfär i ditt hem.

 Dessa kristaller förankrar Gudomligt ljus i det fysiska för att föra helande, renande och omvandling till kropp, sinne och ande.

Selenite har en otroligt hög vibration, men dess fredliga andliga energi hjälper den att subtilt, men effektivt arbeta för att skingra negativitet och ta bort energisk blockeringar. Det ger inte bara klarhet i sinnet, renar negativitet som  i de fysiska och andliga riken.

Selenite är känslig , så när de utsätts för riktigt hård och negativ energi,  kan den brytas isär eller spricka.

 Förutom rent ljus och klarhet balanserar selenit känslor och bär vibrationer av sanning, ärlighet, flexibilitet, fred och harmoni.

Detta gör det bra för relationer, företag, och upprätthålla en fredlig och positiv miljö. Selenite är också en kraftfull sten av psykiska medvetenhet, intuition, klärvoajtan, och tillgång till de högre rikena. Andlig tillväxt och meditation är nära anpassade och biträds av Selenit kristaller.

När du mediterar med selenit du kan känna dig som en filt av varmt ljus lindad runt omkring dig, vilket gör att det enkelt och snabbt kan komma åt de högre rikena av  ande guider och änglar.

Du kommer naturligtvis att uppleva ökad klarhet och lugn i närvaro av selenit. Använd selenit för att utöka din medvetenhet och höja din vibration genom att helt enkelt gnugga den kristallina strukturen med tummen när du mediterar.

Att göra detta kan också hjälpa dig att få en glimt av större arbete i universum, och din unika plats inom allt.

Selenit är en upplyst väg till Högsta Vibrationer av Ande. Om du vill ha en mångsidig ljus fylld sten för att hjälpa rensa din aura, släpp negativitet, främja fred och positiv energi, kontakt med änglarna, förankra uppstigning ljus och kristallina energier i den fysiska och så mycket mer, så ta en stund att ställa in vibrationer av selenit.

Svart månsten

Svart månsten

Som all månsten är den svarta månstenen kopplad till den feminina kraften/Gudinneenergier.

Den svarta månstenen vill väcka Gudinnans kraft inom dig.

Det är en sten som håller en mycket hög healingenergi. Den svarta månstenen står för nystart och början.

En underbar sten att arbeta med i nymånens energier

Precis som månen och som din inre visdom speglar månstenen tillbaks det ljus som faller på den i ett vackert och magiskt skimmer.

Svart/Grå Månsten - erbjuder skydd mot skadlig påverkan.

Eftersom svart månsten är associerad med nymånen, kan det vara den perfekta stenen för ny början eller nystart.

Det är en kraftfull förstoringsglas

Stimulerar också tillväxt och helande i kroppen. Det främjar inspiration och hjälper oss att utveckla vår intuition och andliga medvetenhet, stimulerande funktionen av det tredje ögat.

Svart månsten sägs också öka framgången i både kärlek och i näringslivet.

Det ökar lojaliteten.

Vänder negativa mentala och emotionella tillstånd Hjälper dig att se det bästa i saker Förbättrar självkänsla och självkänsla 

Minskar djupt sittande stress

Ökar lyckan

Återställer energi

Hjälper en att flytta in i de osynliga världarna.

Kunzit

Rosa Kunzit

VILLKORSLÖS KÄRLEK ~ KOMMUNIKATION ~ LUGN

Kunzite öppnar hjärtat för energier av självkärlek, kärlek till andra, kärlek till växter, djur och jorden.

Genom att omfamna hela spektrumet av kärlek, att erkänna det väsentliga i det gudomliga i oss och att gå igenom dagen med mildhet och lugn. 

Den ger en centrering inflytande i alla situationer, så att du kan behålla lugnet och vara fokuserad , även i  folkmassor.

Kunzite höjer en sköld runt din aura mot oönskade influenser utifrån.

 Kunzite som en av de högsta andliga stenarna i hjärtat centrum och vid kron chakrat.

Den har en änglalik kvalitet till det som raderar negativitet och falska antaganden, känslomässiga skräp och oönskade energier.

Istället ger det fred, samhörighet, meditation, kreativitet, skydd, yttrandefrihet och tolerans.

Kunzite rekommenderas särskilt för dem som har svårt att meditera.

Kunzite är en skyddande sten, skingra negativitet och höja en sköld runt din aura mot oönskade enheter och yttre influensehakra

Den helar känslorna och lyfter humöret.

"Rosa Kunzite tillåter kärlek och gåvor av det gudomliga att flöda genom ens hjärta och liv i oändligt överflöd." 

 

Super seven

Super seven

Super seven är en kristall som nyligen upptäckts och innehåller krafter som kan ge andliga transformationer.

Flera färdigheter utvecklas av användning av denna kristall, en kristall med kraft som kan göra din kontakt med andra dimensioner lättare.

Den har hög energi och är otroligt helande, balansering och energigivande. Den fyller ditt sinne och kropp med helande energi som är förknippat med jorden och av kosmos,

Super Seven är en mycket effektiv och sällsynt kristall som aldrig behöver rengöras eller laddas på grund av dess unika mineraler

Fördelar med att använda Super Seven:

Ökar andliga gåvor.

Kraftfulla healing energier.

aktiverar chakran.

rensar auran och ansluter dig till dina guider och de spirituella.

Super seven har Ametist, kvarts , Rökig kvarts, Rutil, Goethite. Cacoxenite och Lepidokrocite i sig.

Lemurian

Lemurian kristall

Lemurian kristall är en typ av kvarts kristall som hjälper till att ansluta med gammal och änglalika visdom.

Lemurian kristall kan överföra en mycket speciell energi. Sägs vara sänds till Jorden av de gamla högprästinnor i Lemuria, de innehåller de rika andliga läror av lemuriska folket.

Om du inte är bekant med Lemuria, så är Lemuria ett förlorat och heligt land som fanns för tusentals år sedan. Deras civilisation var inte bara avancerad, de var av ett högre medvetande också.

De verkar ha varit milda människor som brydde sig mycket om jorden. Inga fysiska bevis finns för närvarande från detta gamla land, men de legender som finns kvar säger oss att det nu är under Stilla havet. Liknar Atlantis, lemurien sjönk när den gudomliga läror där missbrukas. Detta missbruk innebar att Lemurianerna skulle lämna detta fysiska plan och marken skulle sjunka under havet. I väntan på detta sände prästinnorna sin samlade visdom djupt in i jorden som sedan utkristalliserades som kvarts.

I likhet med hur vi rengör, ladda, och program kristaller idag, var Lemurian programmerade med information som de kristalliserade. De spår som markerar dessa kristaller är kodning - ungefär som en modern streckkod, kan du betrakta det som en andlig streckkod. När du ställer in denna kodning, kommer du att väcka den heliga läror som hålls inom kristallen. Alla kvartskristaller är fantastiska förstärkare som kommer att bidra till att höja din vibration, samt öka inre vision, och klarhet.

Den lemuriska kristalle kommer att väcka prästinnans energi och öka visdomen hos din egen inre lärare.

Genom att regelbundet arbeta med dessa kristaller och lära känna deras energi kommer du att få tillgång till högre aspekter av din egen själ och nå din fulla energiska och andliga potential i det här livet.

Några av Lemurian kristallens egenskaper

• ta emot villkorslös kärlek från Högre Makt

• kommunicera med människor från andra världar

• rensa och balansera sina chakran

• förmå kraftfulla drömmar

• utnyttja sin gudomliga feminina energi

• att ge svar på ens olösta problem

• uppmanar ens skyddsänglar

Vill du veta mer om Lemurian skicka mig ett mail eller har du upplevt något med kristallen så dela gära med dig till mig.

Kristaller

Läs om Petalite och Lepidoliten nedan, jag har kristaller av högkvalitet .

Petalit och Lepidolit

 

Petalit

Änglarnas Sten Petalit. Petalit kallas ofta änglarnas sten, för att den stärker din kontakt med änglarna. Den uppmuntrar till kontakt med gamla kulturer, andliga guider och kraftdjur.

Den är som sagt en hög vibrations sten, som öppnar upp ditt medvetande och ger en kraftfull healing.

Befriar dig från negativa mönster och blockeringar, renar din aura och balanserar dina yin/yang energier. Stimulerar även till clairvoyans och andligt seende.

Det är en kraftfullt skyddande sten, eftersom det inte kommer att tillåta negativ energi att stanna kvar i är närheten. Den har också ett antal utmärkta helande attribut inklusive hjälper till att lindra stress.

Den har kraftfulla egenskaper som hjälper utvecklingen av clairaudience och kan hjälpa dig att höra änglar och ande guider. Petalit är en extremt hög vibrations sten, men har ändå en jämn balanserad energi.

Använda den kan du göra en djup anslutning till det andliga. Tidigare har det använts som talisman, och troddes förstöra all svart magi eller andra ovälkomna krafter.

Den har en mycket hög vibration som är andligt renande, höja vår nivå av medvetenhet. Dess koppling till tredje ögat och kron Chakrat lugnar vår Aura genom att anpassa oss till en högre vibration.

Det kan användas i ett elixir för att frigöra någon negativ karma eller för att klara negativitet. När vi bär en bit petalit det fungerar för att ständigt vitalisera våra meridianer samtidigt hålla oss centrerad hela tiden.

Låt Petalit bringa balans till ditt sinne, kropp & ande! elementluft tredje ögat kronchakra

Lepidolit

Lepidolit är mycket effektiv inom de högsta chakran, och har en ganska speciell energi som skapar en förbindelse med ditt högre jag och den innersta delen av dig själv känd som den gudomliga Närvaron.

De är utmärkta helande kristaller för dig att bära för att hjälpa dig under klimakteriet och deras energi är kraftfull för kvinnor att använda när du behöver hjälp att lindra humörsvängningar.

När du gör att högre anslutning kan du börja kommunicera med varelser i de högre riken, och kontakt med änglar.

Energin i Lepidolite är utmärkt att hjälpa dig att lugna ditt sinne Den har en mycket välgörande vibration som ger en lugnande energi till det område där den är placerad Lepidolit har ett antal kraftfulla läkande egenskaper, och detta gör det till en sten som alla healers bör ha Denna härliga lila kristall har en verkligt unik resonans som hjälper en Gudomlig samband med den djupa innersta delen av dig själv som kallas Den gudomliga närvaron.

Den har en ganska ovanlig vibration som hjälper till att aktivera din förbindelse med ditt högre jag, och hjälper dig att känna igen Gudomligheten inom ditt eget jag.

Detta är en mycket andlig energi. Dessa stenar har kraftfulla metafysiska egenskaper, med en utmärkt vibration som hjälper dig att få en starkare kontakt med dina guider och varelser i de högre rikena.

Det har några användbara läkande egenskaper, inklusive dess åtgärder för att bistå sorg och för att lindra stress samt ett antal andra helande attribut.

Det sägs vara känd för att stöd Alzheimers, ischias, neuralgi, ledvärk.

Lepidolit

Lepidolit är mycket effektiv inom de högsta chakrat, och har en ganska speciell energi som skapar en förbindelse med ditt högre jag och den innersta delen av dig själv, känd som den gudomliga Närvaron. De är utmärkta helande kristaller för dig att bära för att hjälpa dig under klimakteriet och deras energi är kraftfull för kvinnor att använda när du behöver hjälp att lindra humörsvängningar. När du gör att högre anslutning kan du börja kommunicera med varelser i de högre riken, och kontakt med änglar. Energin i Lepidolite är utmärkt att hjälpa dig att lugna ditt sinne Den har en mycket välgörande vibration som ger en lugnande energi till det område där den är placerad på.Lepidolit har ett antal kraftfulla läkande egenskaper, och detta gör det till en sten som alla healers bör ha ,Denna härliga lila kristall har en verkligt unik resonans som hjälper en Gudomlig samband med den djupa innersta delen av dig själv som kallas Den gudomliga närvaron. Den har en ganska ovanlig vibration som hjälper till att aktivera din förbindelse med ditt högre jag, och hjälper dig att känna igen Gudomligheten inom ditt eget jag. Detta är en mycket andlig energi. Dessa stenar har kraftfulla metafysiska egenskaper, med en utmärkt vibration som hjälper dig att få en starkare kontakt med dina guider och varelser i de högre rikena. Det har några användbara läkande egenskaper, inklusive dess åtgärder för att bistå sorg och för att lindra stress samt ett antal andra helande attribut. Det sägs vara känd för att stöd Alzheimers, ischias, neuralgi, ledvärk.


Petalit

Änglarnas Sten Petalit. Petalit kallas ofta änglarnas sten, för att den stärker din kontakt med änglarna. Den uppmuntrar till kontakt med gamla kulturer, andliga guider och kraftdjur. Den är som sagt en hög vibrations sten, som öppnar upp ditt medvetande och ger en kraftfull healing. Befriar dig från negativa mönster och blockeringar, renar din aura och balanserar dina yin/yang energier. Stimulerar även till clairvoyans och andligt seende. Det är en kraftfullt skyddande sten, eftersom det inte kommer att tillåta negativ energi att stanna kvar i är närheten. Den har också ett antal utmärkta helande attribut inklusive hjälper till att lindra stress. Den har kraftfulla egenskaper som hjälper utvecklingen av clairaudience och kan hjälpa dig att höra änglar och ande guider. Petalit är en extremt hög vibrations sten, men har ändå en jämn balanserad energi. Använda den kan du göra en djup anslutning till det andliga. Tidigare har det använts som talisman, och troddes förstöra all svart magi eller andra ovälkomna krafter. Den har en mycket hög vibration som är andligt renande, höja vår nivå av medvetenhet. Dess koppling till tredje ögat och kron Chakrat lugnar vår Aura genom att anpassa oss till en högre vibration. Det kan användas i ett elixir för att frigöra någon negativ karma eller för att klara negativitet. När vi bär en bit petalit det fungerar för att ständigt vitalisera våra meridianer samtidigt hålla oss centrerad hela tiden. Låt Petalit bringa balans till ditt sinne, kropp & ande!   elementluft tredje ögat kronchakra


Helgens tanke


Budskap


Erbjudande Augusti Änglakortsläggning

Änglakortsläggning för ditt högsta bästa om va du behöver veta just nu. Skickas per post. 180kr

Erbjudanden Augusti Chakrabalansering/Rensning

Chakrabalansering/Rensning på distans med kristallers hjälp När alla chakra är i balans, flödar energin fritt genom kroppen och vi mår bra. Om något eller flera chakra är i obalans kan det så småningom skapa ohälsa och visa sig fysiskt, mentalt eller emotionellt. Under chakrabalanseringen gör jag även en aurarensning, vilket betyder att jag rensar ditt energifält på negativ energi. Tecken på obalans kan vara Du känner dig ofta trött och utmattad. Du har svårt att prioritera. Du blir ofta känslomässigt överväldigad. Du har svårt att fokusera och koncentrera dig. Din självkänsla och självförtroende är lågt. Du känner ofta ängslan och ångest utan någon anledning. Ditt immunförsvar är lågt, trots att du annars har en hälsosam livsstil. Du känner dig aldrig riktigt utvilad Du känner dig ofta överväldigad. För mycket att göra och för lite tid. Du känner dig ur balans. Maila så bokar vi en tid Chakrabalansering/Rensning på distans Pris 150kr tar ca 45 min


Skörde tider

kristaller är fatastiska och jobba med likaså örter och nu i skörde tider finns det massor med växter/örter att ta reda på med härliga energier. Här kommer lite vad växter kan hjälpa dig med. Rosor i fönsterkarmen ger fred och glädje. Ljung ger lugn och eftertanke. Kvanne i fönstret och i en amulett ger fred, lycka och harmoni. Lägg en påse lavendel i fotändan av sängen för ett bra kärleksliv eller under kudden för bättre sömn. En ny krans av myskmadra ger goda vibrationer. För Lycka och kärlek: 2 delar myskmadra, 1 del sötväppling, 1 del johannesört lägg in det i en bit grönt tyg eller en grön påse och häng inomhus eller bär den med dig.


Överflödskristall

Överflödskristall eller Förmögenhetskristall som de också kallas är ett kluster av Bergkristall där en spets markant ska vara längre.

Dessa kan du programmera till att dra till dig pengar & överflöd.

Rena först din kristall med tex salvia eller auravatten.

Håll sedan kristallen en stund i din hand medan du kommunicerar till stenen genom din intuition och tankes kraft vad du vill att den ska hjälpa dig med.

Tänk på att överflöd kan komma på flera sätt var därför tydlig med vad du vill uppnå.  

Kom ihåg att vara specifik.

Ju mer tydlig du är desto bättre förutsättning har du att styra energin till ditt önskemål. Sedan placerar du kristallen i vänstra hörnet av ditt hem sett från entrédörren.

Du kan med fördel förstärka effekten med att bära med dig en trumlad sten som lämpar sig till ändamålet. Tex rosenkvarts för kärlek eller citrin för pengar


Skydda din energi och håll dig stark med hjälp av kristaller

Selenit är som kristalliserat gudomligt ljus och är en av de mest högfrekventa kristallerna som finns. Den löser upp stagnerad och blockerad energi och ser till att livsenergin flödar fritt. Och rensa tankar. Svart Turmalin agerar som en sköld mot all negativ energi och hindrar den från att nå dig. Den skapar att starkt skydd mot andras negativa energier, hindrar andra från att stjäla din energi. Rökkvarts har en förmåga att omvandla negativ energi till positiv. Den fungerar som ett filter både från andras energier och även från negativ energi som uppkommer inom dig själv.


Underbart badsalt och skrubb

Idag har jag fyllt på mina flaskor med badsalt och skrubb. Så enkelt men så fantastiska. Badsalt 1 dl epsom salt 10 droppar eterisk lavendel olja 1 msk torkade Rosblad Fyller kroppen med magnesium, avslappnande för muskler, mjukar upp torr hud, lindrar smärta och gör huden mjuk, drar ur överflödig vätska. Kan även användas till fotbad bra vid blåsor, förhårdnader, liktornar, tar bort lukt Kroppskrubb Lika delar kokosolja och epsom salt Massera i cirklar över kroppen underbar att massera fötterna med.

Underbart badsalt och skrubb

Idag har jag fyllt på mina flaskor med badsalt och skrubb.

Så enkelt men så fantastiska.

Badsalt

1 dl epsom salt

10 droppar eterisk lavendel olja

1 msk torkade Rosblad

Fyller kroppen med magnesium, avslappnande för muskler, mjukar upp torr hud, lindrar smärta och gör huden mjuk, drar ur överflödig vätska.

Kan även användas till fotbad bra vid blåsor, förhårdnader, liktornar, tar bort lukt

Kroppskrubb

Lika delar kokosolja och epsom salt

Massera i cirklar över kroppen underbar att massera fötterna med.


Jessicas kanaliserade änglarökelse

Jessicas änglarökelse Innehåller 4 underbara örter och de fyra elementen jord, luft, eld, vatten och ärkeänglarna. Starkast är ärkeänglarnas egna ört med underbar historia. Renar, skyddar, öppnar upp för starkare kommunikation. Bra vid andligt arbete. Tar bort tunga energier öppnar portarna mellan världarna. Är fantastisk att bara lukta på för att känna harmoni och öppna upp för starkare kommunikation. Passar även bra i amulett påsar och ljusarbete. Så underbart när man kanaliserat in som man sedan gjort och känt sig så nöjd med. Med Kärlek Jessica


Tillsammans

Att vara Ljusarbetare eller vad man vill kalla sig. ( finns så många namn )  Den gemensamma nämnaren är att sprida ljus på till jorden. Man har en stark känsla att man kommit till jorden av en anledning, att hitta och följa sitt livskall, att ha känslan av att det finns ett större syfte med att vara här, vad innebär det egentligen att sprida ljus, i det stora hela är det att hjälpa mänskligheten, jorden att sprida sin visdom och kunskap, det finns så ofantlig många sätt att göra det på. Det händer mycket nu på jorden, mycket mörker som kommer upp till ytan och ljusarbetare behövs allt mer, samtidigt som dom får vara försiktiga för att inte dränera sig själv och bli utnyttjade, vara rädd om sitt eget ljus för att orka sprida de vidare. Ljusarbetare kan ofta känt känslan att dom är annorlunda svårt att passa in osv men allt som händer just nu på vår jord gör att de mer kan känna känslan av att följa sitt kall och den vilsna känslan försvinner. Allt har en mening och det är ju lite så att vi måste tappa bort oss själva för att finna oss själva, Den gemensamma nämnaren vi har är ju den andliga tron den inre tron att allt är så mycket mer. Med vår stöttning av änglar (eller de vi tror på) så är vi starka och kan komma långt i vår själsliga resa och grunden till den är att stötta människor och jorden. Med att hjälpa och stötta varandra kan vi få en underbar plats att vandra på.


Helgens Högtid

Lughnasadh, också kallad Lammas - En skördefest som infaller den 1:a augusti. Man tackar Moder Jord för de gåvor hon ger. Det är firandet av skörden och påbörjar det som kallas ”The chase of Lugh”. Lugh är den Keltiska Solguden och han växer i grödan, lever i de gyllne åkrarna.Vid denna fest tackar vi jorden för dess överflöde och skönhet.Lammas/lughnasadh markerar oxå sommarens tillbakagång. Mörkret har sakta kommit tillbaka och man kan se månen och stjärnorna lysa på en mörk himmel igen.Ett alternativt sätt att fira denna högtid är att se detta som en högtid för lek och umgänge. Man kanske inte kan skörda ännu, men sommaren är i sitt slutskede. Passa på att njut utomhus.


Örter och deras magiska egenskaper

I helgen plocka och torka jag lite av örterna i min egna örtagård jag åkte även till skogen och plockade sånt jag inte odlar hemma.

Känner att det är mycket energier i omlopp så gjorde mig en egen blandning med 7 olika örter som jag kände behövdes och denna blandning innehåller även alla fyra elementen. ( Älggräs, Rölleka, Renfana, Lagerblad, Gråbo, Daggkåpa, Johannesört)

Vart lite över 20 små påsar med örter i som är bra att ha med på semester. Skönt att slippa släpa på så mycket utan ha det i en burk i småpåsarna. Lavendel, Daggkåpa, Vallört, gråbo, Mistel, Humle, Oregano, Skelört, Malört, Persilja, Solros, Libbsticka, Hallonblad, Brännässla, Verbena, Blå Salvia, Orkidé, Älggräs, Mynta, Nejlika, Lagerblad, Kamomill. Blir några till som ska läggas i burken som är bra att ha med sig.

Passa på att gå ut i skog och mark och ta till vara på naturens magiska värld.

Det finns massor som går att använda till rökelse, i matlagning, till teer och i magi.

Med Kärlek Jessica


SJÄLAVÅRDSTRÄFFAR

Meditation, healing, änglakort, attractionslagen och olika energi arbeten.

Varmt välkommen att vårda din själ i gemenskap med andra. Vi träffas en gång i månaden för att meditera, ge sig själv healing ( och andra ), dra ängla och insiktskort tillsammans. Och olika teman för energiarbeten kommer erbjudas. 

Våra själavårdsträffar erbjuder en trygg miljö för att prata om djupa och ibland svåra saker i gemenskap med andra. Vi har detta endast i små grupper.

Alla träffar är kostnadsfria och alla är välkomna. Kostnadsfria är även mina informationskurser/minikurser via mail. Se inlägg nedan.

Tiden som nu råder gör att datum kommer senare för nästa träff, men ta gärna del av de jag erbjuder via mail.

Med kärlek Jessica

Fyra olika mail kurser att ta del av kommer även en snart om hur du healar dig själv


Magisk helg 20200619-20200621

Vill önska alla en underbar midsommar dag och denna helgen har vi även sommarsolståndet på Lördagen och nymåne på Söndag.

En lite magisk helg.


Sommarkurs

Underbara Rosanna har en fantastisk sommarkurs! Vill du utvidga ditt medvetande med hjälp av änglarna? Befinner du dig i ett vägskäl i livet och behöver en hjälpande hand som guidar dig över bron från där du befinner dig just nu till dit du vill komma? Då kan jag varmt rekommendera dig att vara med på sommarens e-kurs "30 dagar med änglarna skicka mig ett mail om du vill komma i kontakt med Rosanna


Fullmåne (Rosenmåne) 5 Juni

Rosen fullmåne i Venus perfekt tid för att manifestera in kärlek och romantik i livet. Om vi alla ljusarbetare sätter oss en stund i tystad eller med musik, tänder ett ljus och manifesterar hur vår planet fylls av ljus, fred, kraft och kärlek, känn hur vi sprider ljus till moder jord. Känn hur du fylls av ljus och hur du omfamnar hela vår planet och moderjord med ljus. Ta gärna hjälp av månen och bjud gärna in änglar och guider. (eller det du vill) Avsluta med att tacka. Det blir så kraftfullt när vi manifesterar ihop, ju fler ju starkare. Passa även på att kraftladda dina kristaller mm samt göra månvatten med hjälp av månens kraft är även en bra tid att plocka örter och växter glöm inte tacka för de moder jord ger dig. Med kärlek Jessica


Tacksamhet och attraktionslagen

Tacksamhet är en stark positiv känsla när du känner dig tacksam vibrerar du i en så hög frekvens så allt positivt dras till dig.

Ta för vana att så ofta du kan säga tyst eller högt ordet tack!

Det spelar ingen roll vad du tackar för så länge som du även känner tacksamhet eftersom det är din känsla som bestämmer vilken vibration du är i och vad du drar till dig.

Tacka för allt du redan har i ditt liv. Tacka även för allt du vill ha mer av.

När du känner tacksamhet istället för att fokusera på tankar om brist så utstrålar du en positiv energi som gör att det du vill ha lätt kan komma till dig.

Kom ihåg att din hjärna inte vet skillnaden på fantasi eller verklighet så tacka även för sådant du inte har, men önskar dig mer av. Fokusera på det du har och inte det du inte har Se det som du har som tillgångar och även om du känner att du har brist av något just nu så försök vända på den tanken och var tacksam för det du har.

Alla dina känslor av tacksamhet kommer ge dig mer av allt som får dig att känna dig tacksam. När du är i en känsla av tacksamhet är du högt vibrerande vilket innebär att energin i din kropp rör sig väldigt snabbt och allt runt dig som har samma energi kommer dras till dig. Det är så attraktionslagen fungerar.

Både människor, föremål och situationer som är positiva kommer dras till dig. Behåll känslan av tacksamhet så länge du kan. Tänk på dina mest positiva minnen, hitta saker i ditt liv som du tycker om och fokusera på dom, tänk på vilka människor i ditt liv som du älskar och känn tacksamhet för att du har dom.

Gör det till en daglig övning att alltid säga högt eller tyst för dig själv “tack” Det är ett enkelt sätt att höja din energi och få mer av allt du vill ha. Nedan lite tips du kan göra varje dag. Ha ett anteckningsblock vid din säng och skriv en lista på allt du är tacksam över varje kväll innan du somnar. Säg tack tyst för dig varje kväll innan du somnar och/eller varje morgon när du vaknar.

Lär dig se de små sakerna i livet och vardagens som du ska vara tacksam över, bli mer medveten om dom de kan vara allt ifrån en fin blomma, att någon ler mot dig, en komplimang mm.

Några affirmationer du kan tacka för på kvällen och på morgonen när du vaknar.

Jag väljer att vara lycklig.

Jag är tacksam för min familj.

Jag är tacksam för den kärlek jag får.

Jag älskar och uppskattar mig själv.

Jag är omgiven av kärlek.

Jag är tacksam för min vackra, friska kropp.

Jag är tacksam för mitt liv och goda hälsa.

Jag är fylld av glädje och tacksamhet.

Jag tackar universum för allt jag har i mitt liv.

Jag är tacksam för alla lärdomar som livet lär mig.

Jag är tacksam för alla underbara saker i mitt liv.

Jag är tacksam för alla positiva erfarenheter i mitt liv.

Jag är glad och tacksam för allt jag har.

Mitt liv är fullt av välsignelser.

Något bra kommer att hända mig idag.

Jag är tacksam för allt överflöd i mitt liv.


Healing är universell energi som är tillgänglig för alla.

Healing är universell energi som är tillgänglig för alla.Healing är något som finns tillgängligt för oss alla och som alla kan lära sig. Det finns många olika former och metoder av healing med många olika namn men det finns en gemensam nämnare och grundsten i dem alla, som ingen kan ta patent eller copyright på och det är energi. En av de vanligaste förekommande healingmetoderna över världen är Reiki. Reiki är ett japanskt ord som betyder ”universell energi” vilket ganska bra beskriver vad det handlar om och var vi hämtar energin ifrån. Det är ingen annan som ger dig kraften eller förmågan, den har du redan. Vi har alla tillgång till den universella energin och det enda vi i själva verket behöver göra för att aktivera den är att rikta vår intention till den och öppna upp oss för att använda den.Man kan gå kurser för att lära sig olika tekniker, förstå mer om hur det fungerar och öppna upp sina kanaler mer genom initieringar. Men det är ingen annan som ger dig kraften eller förmågan som många tror. Det är du själv som har den och med hjälp av din intention aktiverar du attraktionslagen som öppnar upp din förmåga att använda dig av energin medvetet för att hjälpa dig själv och andra att må bra och finna en balans. Man låter energin sköta sig själv, kroppen vet vad den behöver. När du ger dig eller någon annan Reiki eller healing skall du inte rikta in dig på att ställa en diagnos eller behandla specifika åkommor. Kroppen vet själv vad den behöver, var orsaken till obalansen finns och drar till sig energi. Att ge sig själv, eller någon annan, healing är en underbar form av meditation där man badar i varmt, mjukt helande ljus.


Kontakta mig om du vill ta del av Informations/Mini kurser jag skickar via Mail

Besök även gärna min blogg http://jessica.tarotguiderna.se/


Blogg

Jag har en blogg hos tarotguiderna besök mig gärna där. http://jessica.tarotguiderna.se/


Oroliga tider

Kristaller för stress och oro. Ängslan och oro inom oss. Att använda oss av kristaller för att hjälpa oss. Selenit och Ametist är jättebra för att återställa balansen i energier. Använd fyra kristaller av Ametist och tre av Selenit Lägg dig på rygg lägg en ametist ovanför huvudet en vid fötterna och på varsin sida av dig, lägg sedan tre selenit på kroppen en på naven en på hjärtat och en på pannan, ligg så i cirka 30 minuter för att balansera dina energier, använd gärna en ametist och en selenit under dagarna genom att bära den på dig i fickan, behån eller vad som passar dig bäst det finns även jättefina smycken, armband och så man kan använda sig av det kommer hjälpa dig att hålla dina energier balanserade. Seliten är en starkt vibrerande kristall den löser upp blockeringar och löser upp oönskade energier, den lugnar tankarna och ge klarhet i sinnet. Ametist en underbar healing kristall den är lugnande, stress lösande och läker allmänt.Drog ett änglabudskap till er idag långfredag

Långfredagens budskap


Långfredag och en stund av härlig egen tid ” livskvalité ”


Dagens tanke

Idag skulle jag vilja att ni läser detta och tar en stund för er själva och tänker på de jag skrivit.

Den första frågan jag vill att du ställer till dig själv är Vem är den viktigaste personen i mitt liv?

Börjar du tänka barnen, hunden, mamma, pappa mm

Då vill jag att du ger dig svaret MIG SJÄLV den viktigast i ditt liv är DU!

Det är inte egoistiskt att se sig själv som den viktigast i sitt liv. Hur ska man kunna ge av sig själv om man inte ser sig själv som unik och värdefull.

Tänker du efter så är det ganska logiskt. Jag vill även att du ställer dig själv frågan

Hur ofta pratar du med dig själv?

Hur ofta frågar du dig själv Vem är jag? Hur mår jag? Vad vill jag? Vad vill jag ta in och vad vill jag ge ut?

Ställ frågorna till dig själv, lyssna på dig själv, Var dig själv, var ditt eget jag. se dig själv som unik och värdefull ta för dig av livet bli stark i din självkänsla.

DU ÄR VÄRDEFULL DU ÄR UNIK


Rosa fullmåne den 7-8 April årets största super måne!

Rosa Fullmåne

Årets största Super Måne. Så vi kommer att ha mer energi än någonsin.

Använd Månens energi för att öka ditt dynamiska spirituella jag.

Detta är en underbar tid på året eftersom det ger uttryck för tillväxt och återfödelse. Denna fullmåne kallar på oss så att vi ska vara medvetna om våra inre djupaste önskemål

Med Fullmånen i april kommer en ny början, ny tillväxt och den perfekta möjligheten att ta kontroll över ditt liv.

Det här är definitivt en av de mest andliga tiderna på året och kan användas för att hjälpa var och en av oss just nu.

Denna tid på året är fylld med rosa helande energi.

Använd den här tiden för att föreställa dig helande och läkning åt hela jorden. Du spelar en viktig roll i denna värld genom att föreställa dig och skicka ut kärleksfull energi. 

 

I ljus & Kärlek


Så många viktiga budskap som finns i texten i den här låten. Följ din egen väg! Sitt och lyssna och njut!

Var inte rädd för att vara svag. Lyssna till ditt hjärta, för att hitta tillbaka till dig själv. Bry dig inte om vad andra säger följ din egen väg är vad denna låt förmedlar. Valde musik som meditation då många har svårt att sitta och meditera till uppläst text. Detta sätt att meditera är fantastikt


Delar med mig av några mini kurser som jag skrivit. 

jessica@budskapsord.se


Positivt flöde med attraktionslagen 

Skapa positivt flöde med attraktionslagen


Mail kurs om att lägga orakelkort samt att vara jordad och lyssna till din själ finns nu att ta del av!


Ljus & kärlek


Dagens budskapskort 20200320


Förändringens ängel Jag hyllar positiv förändring som förstärker livskvaliténPendel

Några exempel på vad man kan använda en pendel till.

Kontakta ditt högre Jag.

Kanalisering.

Spådom.

Samstämdhet i relationer.

Valsituationer.

Balansera chakran.

Mäta aurans svaga punkter via foto/ bild

Healing.

Utveckla din intuition.

Hitta borttappade föremål.

Pendla över kartor.

Rena rum och platser.Idag är årets första dag så tänkte lämna ett tips till er 💖💖💖

MINNEN I BURK Börja året med en tom burk. När något extra positivt eller mysigt händer under året skriver du ner det på en lapp och lägger lappen i burken.

Nästa Nyårsafton öppnas burken och alla glada minnen väcks till liv.

Ta en STOR burk och se till så den är FULLPROPPAD med härliga minnen i slutet på året 🙂

Tänk på att även de små vardagliga sakerna kan vara minnen att spara.

Har du barn kan du ha en burk till varje barn och under året skriva ner speciella saker som händer med barnet. Olika framsteg barnet gör, något roligt barnet sagt eller gjort, barnets tankar och funderingar, vad barnet gillar att göra... Skriv gärna ner datum på varje lapp och spara lapparna år efter år.


26/12-19


 När änglar firar jul finns ingen sorg och inga tårar.

I himlens valv finns inga dumma och inga dårar.

Där vandrar alla änglar sida vid sida, hand i hand.

Där binder dom sig samman i julens röda kärleksband

Önskar alla en underbar Jul

Jessica Nilsson

13/12-19

22 November-19

Missa inte läsa insikt och änglabudskapen som kommer en gång i veckan


30 Oktober

Ängeln Jofiel. 190825

Han symboliserar allt i livet som gör att vi kan vara i vibrationen glädje och lycka.

Har du tänkt på att du äger din egen glädje?

Ingen kan ta den ifrån dig om du inte själv tillåter det.

Omvärlden kan vara hur sura och arga som helst och DU kan fortfarande välja att känna glädje.

Börja idag känna tacksamhet för saker i ditt liv.

Både det stora och det små. Fokusera och sänd ut vibrationen av tacksamhet.

Istället för att sända ut vibrationen av allt du saknar och önskar.

Kosmos ger oss det vi vill ha, änglarna hjälper kosmos, men vad sänder du ut?

Du ska lära dig att du äger din glädje och du äger dina känslor oavsett vad som pågår i omvärlden.

190811

190721

2019-07-13

Underbar morgon

27 Juni -19


26 Juni - 19

ÄrkeÄngel Mikael

Du är omsluten av Livet och dens energi Så låt de högre vibrarionerna vara din Grund

När du behöver en frekvens höjning Be mig då omsluta dig och din omgivning

Jag fyller dig med ny energi

Städar bort sådant du ej behöver

Stå stasigt i livet igenom att vara dig själv

För Du är alltid Älskad....

Så va i din kraft!

Du är omsluten

Du är trygg

Du är kärleken

Känn energin i dig

Du är nu exbanderad


25 Juni - 19


24 Juni - 19

Ängeln Jofiel.

Han symboliserar allt i livet som gör att vi kan vara i vibrationen glädje och lycka.

Har du tänkt på att du äger din egen glädje? Ingen kan ta den ifrån dig om du inte själv tillåter det.

Omvärlden kan vara hur sura och arga som helst och DU kan fortfarande välja att känna glädje.

Börja idag känna tacksamhet för saker i ditt liv.

Både det stora och det små. Fokusera och sänd ut vibrationen av tacksamhet.

Istället för att sända ut vibrationen av allt du saknar och önskar.

Kosmos ger oss det vi vill ha, änglarna hjälper kosmos, men vad sänder du ut?

Du ska lära dig att du äger din glädje och du äger dina känslor oavsett vad som pågår i omvärlden.

 


23 Juni - 19


22 Juni - 19

Var inte rädd för att vara svag. Lyssna till ditt hjärta, för att hitta tillbaka till dig själv.

Bry dig inte om vad andra säger följ din egen väg!


21 Juni -19🌸🌸🌸

Jag börjar med att fråga hur ni alla mår? Det är mycket starka energier nu, . Det är många som känner av detta, det påverkar hela planeten. Man kan känna hur energierna far genom kroppen och många känner även energierna runtomkring. Moder Jord trycker nu ut de tyngre och tätare energierna från sin kropp för att ge plats åt de nya högre vibrationer. Snart har tillräckligt många nått den medvetenhetenhets nivå som behövs. Detta kommer vi att se i stora jord förändringar snart och förändringar vad gäller vädret kommer att ske, solens krafter kommer att synas över hela jorden. Varje dag höjs jordens vibration mer och mer. Det här sker på en kollektiv nivå, i en större utsträckning än vad det nånsin gjort tidigare. Många kan åxå känna att det är nu det händer, att det är nära nu. Vi är alla här, nu, i denna tid och stund för att göra det vi kom hit för att göra. Jag kanske ska skriva lite om dethär med DNA och aktiveringar som ni säkert hört talas om. Vårt DNA är vårt personliga bibliotek. Vi har all kunskap inom oss, den föddes vi med men "glöms" bort vid födseln Vad som händer är att när Moder Jord höjs så gör vi det åxå, ju mer ljus vi tar in, ju mer höjs vi. Vårt DNA repareras och släpper in ljus. Det är vårt medvetande och kunskaper som vaknar till liv skulle man kunna säga. DNA strängarna är åxå kopplade till DNA strängar i vår ljuskropp. Vi vaknar - vaknar upp. Uppvaknande är en process i oss som sker både på det medvetna, undermedvetna och omedvetna planet. Det påverkar åxå vår andliga uppfattning och vi får tillbaka våra "minnen" från förr, där vi var ett, en enhet. Vi börjar inse och förstå att vi inte är åtskilda/separerade, att vi faktiskt är multidimensionella. Frekvenserna som kommer in just nu kommer med healing aktiveringar, den når till alla healers men även till individuell läkning såklart. Frekvensen ökar över hela vår planet. Det kollektiva medvetandet är för många av oss väldigt påtagligt nu. Många upplever förändringar i det som vi kallar tiden. Tid kan tyckas försvinna speciellt om man är ute i naturen. Tiden både speedas på och saktas ner på samma gång. Vi går mot ett tidlöst flöde. Alla ni vackra fina människor som sprider ljus. Det är mycket mörker som kommer upp till ytan när det är på väg att tryckas ut och bort vilket kan påverka oss både andligt och fysiskt, men det är inget som är farligt eller som kan skada oss. Det är viktigt att du fokuserar på ljuset och ger kärlek, att hela tiden utgå från ljuset och kärleken. Sprid ditt ljus långt och brett över jorden Varje kväll när du går och lägger dig. 🌸🌸🌸


18 Juni - 19

Ängeln Jofiel.

Han symboliserar allt i livet som gör att vi kan vara i vibrationen glädje och lycka. Har du tänkt på att du äger din egen glädje? Ingen kan ta den ifrån dig om du inte själv tillåter det. Omvärlden kan vara hur sura och arga som helst och DU kan fortfarande välja att känna glädje.

Börja idag känna tacksamhet för saker i ditt liv. Både det stora och det små. Fokusera och sänd ut vibrationen av tacksamhet. Istället för att sända ut vibrationen av allt du saknar och önskar. Kosmos ger oss det vi vill ha, änglarna hjälper kosmos, men vad sänder du ut?

Du ska lära dig att du äger din glädje och du äger dina känslor oavsett vad som pågår i omvärlden.


17 Juni -19Idag skulle jag vilja att ni läser detta och tar en stund för er själva och tänker på de jag skrivit.

Den första frågan jag vill att du ställer till dig själv är Vem är den viktigaste personen i mitt liv? Börjar du tänka barnen, hunden, mamma, pappa mm

Då vill jag att du ger dig svaret MIG SJÄLV den viktigast i ditt liv är DU! Det är inte egoistiskt att se sig själv som den viktigast i sitt liv. Hur ska man kunna ge av sig själv om man inte ser sig själv som unik och värdefull. Tänker du efter så är det ganska logiskt. Jag vill även att du ställer dig själv frågan

Hur ofta pratar du med dig själv? Hur ofta frågar du dig själv Vem är jag? Hur mår jag? Vad vill jag? Vad vill jag ta in och vad vill jag ge ut? Ställ frågorna till dig själv, lyssna på dig själv, Var dig själv, var ditt eget jag. se dig själv som unik och värdefull ta för dig av livet bli stark i din självkänsla.

DU ÄR VÄRDEFULL DU ÄR UNIK